Minggu, 23 Desember 2012

Insya Allooh Poso akan menjadi bumi Jihad internasional berikutnya...!!!

Pertempuran antara Mujahidin Indonesia Timur dengan Thoghut NKRI (Densus 88 AT) beberapa waktu lalu, suaranya mulai terdengar di dunia internasional.  Ini salah satu bentuk keberhasilan adanya media dalam kancah jihad. Semoga harapan itu akan menjadi kenyataan.

Alhamdulillah.. ikhwan kita di AMEF sudah ada yang menerjemahkannya kedalam bahasa Al-banian, berikut terjemahannya:

Disa Operacione Ushtarake nga Muxhahidat e Indonezis Lindore, e enjte 20 dhjetor 2012

20 dhjetor, 2012 E Enjte, 06 Xhumadul Euel 1434

بسم الله الرحمن الرحيم

Agjencia e Lajmeve AMZ

Tre policë u vranë në një zonë të veçantë, pasi u sulmuan nga Muxhahidat e Indonezis lindore në fshatin Kalora, një tjeter i vrarë përsëri në fshatin Masanin Qendrore Sulavesi. dhe duke plagosur tre të tjerë.

Allahu Ekber ..!

Postuar, të enjten, 20 Dhjetor 2012, në ora 14,22 /Raporti i lajmeve për vëllezërit tanë në AMEF

Përktheu : Ebu Usame Al-Albani
"Qendra e Informacioneve Islame"
www.ballkan-islamik.com

source : al-busyro

1 komentar:

  1. Iyo kamu orang senang Tpi torang penduduk muslim poso yg sdh berpuluh2 tahun dari nenek moyang cari nafkah di sini jadi susah mancari.... kamu orang senang poso kacau pigi pulang kampung,,,, Pikir2 lagi leeeee

    BalasHapus